Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

2 ΧΡΟΝΙΑ WE LOVE PUNK/2 YEARS WE LOVE PUNK

Hταν πριν 2 χρόνια μια κρύα Παρασκευή του Γενάρη και καθώς περιπλανιόμουν ως συνήθως στο διαδύκτιο μην έχοντας εκείνη την στιγμή να κάνω κάτι χρήσιμο,από μονάχα περιέργια πάτησα το "Δημιουργία Ιστολογίου" έχοντας βέβαια και υπόψιν και την "προυπηρεσία" με την συμμετοχή μου και βοήθεια μου προς το πολυ γνωστό μουσικό blog Pirate-Industry...Ετσι λοιπόν αφότου αποφάσισα να φτιάξω και το δικό μου "σπίτι" ήμουν σίγουρος ότι θα του δώσω όνομα απλό και απολύτως άμεσο και τι πιο ωραίο από το οτί "Αγαπαμε το Punk"...Μπορεί εγώ προσωπικά να ακούω πάρα πολλά είδη της Rock μουσικής από την γέννηση της το 1954 μέχρι και σήμερα με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις αλλά αυτό που πραγματικά "αγαπαω" είναι το Punk και με τα πάρα πολλά υποείδη και πολλά παράπλευρα στην κατεύθυνση ως προς το ύφος και τον ήχο τους...Στην αρχή είναι η αλήθεια ότι δεν το είχα πάρει πολύ ζεστά και σοβαρά το όλο θέμα και αυτό μπορεί εύκολα κάποιος να το καταλάβει βλέποντας της τότε αναρτήσεις και πολύ περισσότερο και τα ανεβασμένα αρχεία που παραδέχομαι πως είχαν τότες μια προχειρότητα,αλλά με τον καιρό έβλεπα ότι το θέμα άρχισε να αποκτάει καποιό μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους πάρα πολλούς καθημερινούς επισκέπτες,από τους αναγνωστές που κάθε φορά όλο και αυξάνονταν,από τα σχόλια που κατά καιρούς ήταν ικανοποιητικά και τέλος και πιο σημαντικό από τα Downloads που είχαν τα εκάστοτε ανεβασμένα αρχεία...Ευχαριστώ όλους προσωπικά για όλη την βοηθεία και τη δύναμη που μου δίνεται για να συνεχίσω...Στόχος μου πάντα είναι να προσφέρω σε κάθε επισκέπτη του blog κάποια πράγματα που ίσως δεν θα είχε αλλιώς την ευκαιρία να ακούσει,επίσης ένας άλλος στόχος του διαχειριστή αυτού του ιστότοπου ήταν να γεμίσει αυτή την σελίδα με όλα τα μουσικά είδη που να έχουν είτε ευθέως σχέση με το μουσικό είδος του Punk είτε με κάποιο γενικό κοινό χαρακτηριστικό..και πιστεύω πως αυτόν τον στόχο τον έχω πετύχει στο έπακρον έχοντας ανεβάσει πολυάριθμα είδη από πολλές δεκαετίες.Το παρών Blog θα υπάρχει όσο καιρό ακόμα θα υπάρχει όρεξη για καλή δουλειά και ιδέες για καλή μουσική έχοντας βεβαίως πάντα συμπαραστάτες εσάς που αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις τον πρώτο λόγο να τον έχει το ακροατήριο και αυτός που ακολουθεί.
Το παρακάτω Video είναι ανεβασμένο από μένα στην γνωστή παγκόσμια "Βιντεοαποθηκη" έτσι για να "γιορτάσουμε¨ την διετή λειτουργία του WE LOVE PUNK ...
Από ένα καταπληκτικό Punk82 Βρεττανικό συγκρότημα...Καλή Μας Συνέχεια Λοιπον!!!



6 σχόλια:

  1. 'Αντε βρε!Να τα εκατοστήσεις με πολλές πολλές Μουσικές στύσεις!Χρόνια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά ακόμα και ακόμα περισσότερες μουσικές προσφορές εύχομαι.
    Κουράγιο και όρεξη για την συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ'ευχαριστω επισης Θειε..Θα συνεχισω οσο ακομα αντεχω και οπως ειπες κουραγιο να υπαρχει..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μουσική είναι έκφραση. Δεν την ακούμε μόνο με τα αυτιά, αλλά και με την καρδιά. Είναι αποτύπωση και εξωτερίκευση συναισθημάτων.

    Ο καθένας έχει το δικαίωμα της πρόσβασης στη μουσική (και σε οποιαδήποτε μορφή τέχνης), γιατί αυτός είναι ο σκοπός που αυτή γεννιέται. Είναι ένα μήνυμα που ζητά παραλήπτες και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί νόμιμο ή παράνομο το να θέλεις να το μοιραστείς με τους γύρω σου.

    Επίσης, ενισχύουμε τις μπάντες που μας αρέσουν, αγοράζοντας το υλικό τους. Πηγαίνουμε σε συναυλίες, στηρίζουμε τη σκηνή και τη βοηθάμε να προχωρήσει παραπέρα. Ο καθένας με τον τρόπο του.

    Επομένως, χρόνια πολλά και καλή δύναμη για τη συνέχεια στο παρόν εγχείρημά σου..

    ΥΓ: Οι Dead Man's Shadow είναι μία από τις αγαπημένες μου μπάντες και χαίρομαι που αναφέρθηκαν στην ανάρτησή σου. Πολύ καλή μουσική που παρεκκλίνει από τον τυπικό ήχο και στίχους/απόψεις των συγκροτημάτων της ίδιας περιόδου. Αξίζουν προσοχής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτα με οσα ειπες φιλε μου..!!Ευχομαι επισης καλη συνεχεια και σε σενα.!

      Διαγραφή