Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Section 5 "Street Rock 'n' Roll" 1988

One of top Oi! bands..this edition of album have and 3 bonus live songs....Oi!

4 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω γιατί , αλλά τις Οi μπάντες ποτέ δεν τις συμπάθησα . Ισως επειδή πολλές απο αυτές φασιστοφέρνανε . Αλλες πάλι όχι . Αντιθέτως κιόλάς . Τους συγκεκριμένους δεν τους γνωρίζω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αληθεια ειναι οτι πολλες που εχω βαλει (και θα βαλω) εχουν ακροδεξιες πεποιθησεις,απλα εγω το βλεπω καθαρα μουσικα και υστερα κοιταω τους στιχους κλπ....Ισως να ειμαι λαθος αλλα εχω τετοιο σκεπτικο....Καλα για τις ογκολιθους μπαντες του Oi! στυλ Blitz δεν το συζητω τις γουσταρω για ολο το attitude και για ολο το πακετο που προσφεραν....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις διάβασα το παραπάνω σχόλιό σου και να σου πω την αλήθεια ξενέρωσα.
    Σίγουρα καθένας μπορεί να βλέπει τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία και στη τελική δικαίωμά του. Και κάποια πράγματα δεν είναι απαραίτητα απλώς καλά ή κακά, αλλά έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους.
    Αλλά υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα εκεί έξω που μπορώ να ακούσω (γιατί μιλάμε συγκεκριμένα για μουσική αυτή τη στιγμή) που δε χρειάζεται καν να μπω στη διαδικασία να ακούσω και να ανεχτώ κάτι το οποίο μισώ σαν άνθρωπος (ή έστω διαφωνώ αν θέλεις).
    Και όχι, φυσικά και δεν είναι μόνο ακουστικό το θέμα. Όλα παίζουν το ρόλο τους. Μουσική, στίχοι, απόψεις, πράξεις-ενέργειες. Ακόμη και το πιο μικρό σκιτσάκι στο βιβλιαράκι από κάποιο CD ή μία κονκάρδα σε ένα μπουφάν μπορούν να πουν πολλά περισσότερα από όσα λένε μουσική και στίχοι μαζί. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ. Εξάλλου ή είμαστε κάτι ή δεν είμαστε τίποτα..
    Και ξενέρωσα διπλά, που αυτό που διάβασα γράφτηκε από κάποιον με το ψευδώνυμο "Paul Cook"..
    Δεν ξέρω ίσως να φάνηκα λίγο υπερβολικός που άνοιξα θέμα με αφορμή ένα σχόλιό σου, αλλά μου βγήκε. Καλή συνέχεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημοκρατια εχουμε...τα σχολια ειναι ανοιχτα για τον καθενα να πει την αποψη του και να αντιπαρετεθει με καποιον που δεν συμφωνει....Καλη συνεχεια επισης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή